Aspargessuppe

Bacon ruller m. Spidskål og svampe

img_1671

Tirsdag min Sensekur, Bacon ruller m. Kål og svampe

Til de er jer som er nye, lad mig lige informere lidt om min kæreste, han skøn, dejlig, maskulin og med masser af hår på kroppen. Han er bager for Lagkagehuset…. OG han mener at bacon er et grundstof og han ynglings krydderi … så når jeg kan glæde og belønne ham med lidt bacon i retterne, ja så gør jeg det ❤ I aften skal det rundt om lidt hakket okse fra græskvæg … jeg er nemlig begyndt at tænke lidt på kvaliteten af det kød vi spiser…. det er bare også væsentligt dyrer. Så derfor har vi også meget ofte 1-2 kødfri dage… og det viser sig st maven og kroppen er ret glade for det…… men hør lige her, helt almindelig hakket oksekød er sku også ok…

Du skal bruge :
400 g hakket oksekød
8 skiver bacon

salt og peber
1 spidskål
2 porrer
250 g champignon
2 spsk olie

2 spsk smør
Timian
Peber
1 tsk dijon
2 spsk maizena
1 okse boullion
2 dl vand
4 spsk cremefraiche 36%

Rør det hakket kød med salt og peber, jeg lavede små fars pølserfor at gøre det overskueligt for vores datter på 4. Du kan også bare lave 8 stk og rulle i bacon. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg bacon ruller på en bageplade med bage papir og bag i 12-14 minutter, husk at vende dine ruller halvvejs.

På en pande kommes oliven olie og smør, smelt og smid porrerne på, lad dem svitse i 2 minutter kom så champignon delt i kvarte på, timian salt og peber efter et par minutter kommes fint snittet spidskål og Dijon på. Smuldre boullion og kom på sammen med 2-3 dl vand. Lad det simre 4-5 minutter … jeg brugte ikke maizena , da jeg godt kunne lide mængden af væske og tykkelse. Tag panden af varmen og tilsæt cremefraiche ,..

anret med friske krydderurter… jeg er pjattet med kørvel, persille og dild .,. Velbekomme og god aften ..

Jeg tog 2 store gryderskeer fulde med kål, porrer og svampe og 4 små bacon ruller

 

Hf1-2 spidskål, champignon og porrer

Hf3 4 stk bacon ruller

Hf4ingen

Fedt: 1 spsk creme fraiche og 1/2 spsk olie 1/2 spsk smør

Smagsgivere: Dijon, timian, salt, peber og krydderurter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aspargessuppe