Asiatisk kål

Asiatiske shrimpcakes

eb45391f-0c30-428f-a0c1-05c1c9e9242c

De her små lækre sprøde, søde, salt, sure fantastiske reje pande kager er den perfekte show stopper, og hvor dine gæster vil føle sig kærligt behandlet. Den går fantastisk med et køligt glas hvid eller cremet, og det bedste af det hele er , dejen  tager 5 min at røre sammen, de kan laves i forvejen, og skal bare lige lunes i ovnen inden servering. Jeg har lavet denne opskrift med blikket vendt mod Spanien og de spanske rejekager Torsta camarones opskriften på dem finder du her

Tapas “Torsta camarones”

 

Du skal bruge:  10 stk

170g Launis rejer

100g rismel

40g hvedemel

1/4 tsk. Chiliflager

1/2 tsk shrimp paste eller 1 spsk. Fiske sauce

1 fed hvidløg

saft og skal af en lime ( og en i både til servering)

2 spsk. Frisk koriander ( og lidt ekstra til pynt)

1 forårsløg

3 dl vand

Jordnøddeolie til stegning 5-6 spsk.

 

Bland alle de tørre ingredienser. Hak rejerne , snit forårsløgene fint , knus og pres hvidløg, hak  den friske koriander. Bland det sammen med de tørre ingredienser. Rør din shrimppaste ud i vandet, og til sæt  vand , hæld ikke det hele i på en  gang, føl dig frem til en god klatkage agtig konsistens .

 

Chiliaiolo er lige til, blad en dl mayonnaise, lav den gerne selv, eller køb en pose ægte mayonnaise, bland 1 spsk. Soya med et fed hvidløg som er knust og presset, chiliflager og lidt lime saft … Bum ikke øje tørt.

Du kan stege i forvejen, men dejen kan også stå på køl et par timer.

 

731d4627-5fae-48dc-860d-e4ddc897bea1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk kål