Varm. Røget laks m røgcreme og bønne salat

Ægge kage med røget laks, grønne asparges og cremefraiche

img_0304

Sense madplan søndag
Søndag: Håndfuld 1-2-3-4 og 3 spsk. fedt
Omelet med røget laks og grønne asparges

 

Du skal bruge:
12 æg

1 dl minimælk
8 skiver laks
1 bundt grønne asparges
8 spsk. Cremefraiche 36%
4 spsk. olivenolie
Tilbehør: salat og 1 skive rugbrød

 

pisk æg med minimælk salt og peber, bag på pande ved svag varme i 1 minut, læg så dine asparges på og bag indtil den er gennembag og ikke tør. Tag æggekagen af varmen og lav 8 lakse roser, og placer sådan at 1/304 del får to roser, kom en tsk. cremefraiche på hver rose, pynt evt med purløg og dild. Server med 1 stk rugbrød og en grøn salat

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm. Røget laks m røgcreme og bønne salat