Æbleflæsk med et nyt smagfuldt tvist – Gastrosita
Gravad laks med rødbede og peberrodscreme

Æbleflæsk med et nyt smagfuldt tvist

img_0240

Æbleflæsk i nye klæder “Sense”

Jeg elsker julen og de fantastiske retter som følger med og æbleflæsk er ikke en undtagelse. Der er bare det med æbleflæsk, at det bliver lige sødt nok, og ofte en tand for blødt. Min version har fået et par ekstra ingredienser som også gør den mere egnet , hvis man som jeg følger Sense eller bare ikke spiser så mange kulhydrater.

img_0223

Til 4 personer
1 æble, gerne Gala
150g knoldselleri
1 stort løg
4 skiver røget bacon
1 laurbærblad
1 frisk timian Kvist/ 1/2 tsk tørret timian
Peber
2 spsk smør
På en pande steges bacon langsomt til det bliver sprødt og uden at branke. Tag bacon af, lad fedtet blive på panden og tilsæt smørret.
Snit løg i tynde både og lad dem stege ved lav varme sammen med små tern af knoldselleri timian og laurbærblade og frisk kværnet peber. Lad det stege i 5 minutter, tilsæt så æblet som er skåret i tern og kernehus fjernet.

Server den lun og på et stykke godt rugbrød.
Jeg tæller denne i Sense : En halv håndfuld 1, en halv håndfuld 3 og en halv håndfuld 4
Vil du helt undgå håndfuld 4 smager det skønt på en 1/2 Skive knoldselleri som er penslet med olie og drysset med salt, bagt i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravad laks med rødbede og peberrodscreme